Kombiner faglig påfyll og årets julebord i Svolvær 12. og 13. desember

Kurs-desember-201_20190702-132942_1
12. desember: Oppdragsansvarlig – hva rollen innebærer - 7t GRFS 

Kurset skal hjelpe oppdragsansvarlig til å bli trygg i rollen. Vi setter fokus på hvordan oppdragsansvarlig ivaretar sitt ansvar for kontroll av at kvaliteten i oppdragsutførelsen er i samsvar med regelverket, samt hvilket ansvar oppdragsansvarlig har både formelt og reelt.Vi tar utgangspunkt i regelverket, vurderer virkeligheten og ser på hvordan oppdragsansvarlig kan løse sine oppgaver på en praktisk og god måte.Hensikten er å synliggjøre og drøfte hva som kreves for å utvikle en profesjonell rolle som oppdragsansvarlig.

Målgrupper: Kurset er beregnet for autoriserte regnskapsførere med oppdragsansvar for egen kundeportefølje.Spesielt nye autoriserte vil ha nytte av dette kurset, men kurset passer også for kontorledere som ønsker mer innsikt i ansvaret oppdragsansvarlige påtar seg og hvilken myndighet disse bør ha.

Kursholder: Ellen Egenæs, Kvalitetsleder/Autorisert regnskapsfører, Regnskap 4.0 AS

Kurssted: Thon Hotel Lofoten, Svolvær

13. desember: Regnskapsfører som økonomisk rådgiver - 7t Finansregnskap 

Mål: Skaper du merverdi for dine kunder? Vi tror at kundene krever mer nytteverdi av deg som regnskapsfører i fremtiden, og kvalitetskontroller viser at rapportering til kundene fortsatt er blant regnskapsbransjens svakeste områder. Innholdet i det som rapporteres er ofte for lite kundetilpasset og verdifullt.Er dette tilfelle for deg og/eller ditt byrå?

Målet med denne kursdagen er å trygge deg i kommunikasjon med dine kunder, gjennom konkrete verktøy og øvelse i form av gruppearbeid. Vi har tro på at du gjennom konkret oppgaveløsning i samarbeide med andre, vil ha stor nytteverdi når dette skal jobbes videre med i egen bedrift.

Målgrupper:Kurset retter seg mot deg som har løpende dialog med kunden, utarbeider perioderegnskapet, og som ønsker å øke fokuset på kundens drift og å gi råd som kunden er villig til å betale for. Kurset er også relevant for controllere og regnskapssjefer. Kurset forutsetter at du har forståelse for resultat og balanse og sammenhengen mellom disse.

Kursholder: Vigdis Bjellånes, Intunor AS

Kurssted: Thon Hotel Lofoten, Svolvær

Prisinformasjon: 

Kr. 3.500,- per kurs.

Ønsker du å kombinere kurset med julebord på Thon Hotel Lofoten? 

Sissel er vår nye daglige leder i Svolvær
Nyhetsbrev desember 2018

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.adwice.no/

Flere aktuelt saker

I vår og sommer kunne bedrifter med stort omsetningsfall som skyldtes koronapandemien, søke om kompensasjon til dekning av faste uunngåelige kostnader...
Kompensasjonsordning 2 – for foretak med stort omsetningsfall I den nye kompensasjonsordninger skal bekreftelse fra regnskapsfører eller revisor lever...
Reiselivsnæringen er hardt rammet av koronapandemien som har medført reiserestriksjoner, strenge smitteverntiltak med tilhørende bortfall av kunder og...