Kundeinformasjon angående koronasituasjonen

Adwice_symbol

Adwice har som følge av koronasituasjon lagt til rette for å hindre og begrense ytterligere smitte i hht. myndighetenes oppfordringer. 

Adwice har som følge av koronasituasjon lagt til rette for å hindre og begrense ytterligere smitte i hht. myndighetenes oppfordringer.

Alle våre medarbeidere kan jobbe fra hjemmekontor og er fortsatt tilgjengelig på telefon og mail. Vi avlyser alle fysiske møter og oppfordrer derfor alle våre kunder og samarbeidspartner om å benytte telefon, mail eller webmøter for kommunikasjon med oss.

Adwice har etablert et eget lønn / HR team som har til oppgave å holde seg oppdatert på enhver tids gjeldende regler og retningslinjer knyttet til koronasituasjon.

Har dere behov for rådgivning f.eks. vedrørende fravær, sykemeldinger, permitteringer etc , benytter du din kontaktperson i Adwice, som vil videreformidle din henvendelse til nevnte ekspertteam. Eventuelt send mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vi oppfordrer alle våre kunder og samarbeidspartnere til å delta positivt i denne viktige samfunnsdugnaden.

Tilbyr akutt, livreddende førstehjelp til næringsl...
Vi styrker oss i Vesterålen

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.adwice.no/

Flere aktuelt saker

I vår og sommer kunne bedrifter med stort omsetningsfall som skyldtes koronapandemien, søke om kompensasjon til dekning av faste uunngåelige kostnader...
Kompensasjonsordning 2 – for foretak med stort omsetningsfall I den nye kompensasjonsordninger skal bekreftelse fra regnskapsfører eller revisor lever...
Reiselivsnæringen er hardt rammet av koronapandemien som har medført reiserestriksjoner, strenge smitteverntiltak med tilhørende bortfall av kunder og...