Sissel er vår nye daglige leder i Svolvær

ny-dl-adwice-svolvr

Sissel Pedersen (50) er fra 1. desember ny daglig leder ved Adwice-kontoret i Svolvær. Særlig to ting ved jobben trigget henne.

– Jeg har jobbet med regnskap i 30 år nå, i selskaper av ulik størrelse og i eget regnskapsbyrå. I Adwice får jeg ledelsesdimensjonen i tillegg til det regnskapsfaglige. Adwice er dessuten helt i tet nasjonalt når det kommer til det å ta i bruk ny teknologi og implementere dette i drift og kundearbeid. Dette er noe jeg har registrert fra utsiden, og fått ytterligere bekreftet i prosessen med selskapet. For meg personlig framstår disse to forholdene som spennende og utviklende, sier Sissel Pedersen og legger til.

– Jeg elsker jobben min. faget. Regnskap. Adwice er organisert, med overordnede fellesfunksjoner innen ledelse, administrasjon, teknologi, fag og kvalitetssikring i Adwice AS. Som daglig leder av datterselskapet i Svolvær, får jeg jobbe med regnskap i tillegg til å være leder. Denne organiseringen muliggjør en kombinasjon av fag, ledelse og utvikling. Summen av dette trigget meg til å takke ja til jobben.

Johan Thomas Hegdahl er adm.dir. morselskapet Adwice AS og styreleder i Adwice Svolvær AS.

Foruten Hegdahl, er Ståle Fredriksen, Erling Vestgård, Per Arne Stemland, Bjørn Christoffersen og Arnfinn Glad partnere i Adwice. De lokale Adwice-kontorene i Vest-Lofoten (Leknes, Ramberg og Sørvågen), Svolvær og Sortland eies av Adwice AS sammen med de lokale partnerne.

Johan-Thomas Hegdahl er svært tilfreds med at Sissel Pedersen blir en del av Adwice-teamet fra og med 1. desember.

– Sissel har lang og bred erfaring, og kjenner næringslivet i regionen godt. Hun vil styrke Adwice lokalt som daglig leder i Svolvær. I tillegg vil hun bidra på tvers av Adwice-kontorene med sin kompetanse og erfaring gjennom vår overordnede ledergruppe, sier Johan Thomas Hegdahl.

Etter endt utdanning og karrierestart i Vesterålen, flyttet Sissel Pedersen hjem til Raftsundet og startet sitt eget regnskapskontor i 1993. I perioden 1994 til 2013 jobbet hun deltid med regnskap i Pundslett Laks – i tillegg til kundeoppdragene i sitt eget selskap, Raftsundet Regnskap. I 2013 flyttet hun til Svolvær, og begynte samtidig som regnskapsleder ved Norlense på Fiskebøl. Siden høsten 2016 har hun vært økonomileder i Cetho Eiendom i Svolvær.

– Raftsundet Regnskap har fulgt meg hele veien siden 1993, nå på slutten mest som hobby. Jeg håper naturligvis at de mindre kundene jeg har der, vil følge meg over til Adwice, sier Sissel Pedersen.

Hun kommer opprinnelig fra Raften på grensa mellom Hadsel og Vågan ved Raftsundet. Båndene til hjemplassen er sterke. For mange er hun kanskje mest kjent som en av ildsjelene bak Keisermarsjen i regi av Digermulen Brass Band under Digermuldagen.

– Jeg har alltid likt dugnad og de felleskapene og vennskapene som etableres på den måten, sier Sissel – fra 1. desember daglig leder ved Adwice Svolvær.

På bildet er Sissel Pedersen sammen med Johan-Thomas Hegdahl. Han er adm.dir. i Adwice AS og styreleder i Adwice Svolvær AS. Foto: Eivind Biering-Strand, Aidem Media

Kontroll. Hele tiden. Uansett hvor jeg er.
Kombiner faglig påfyll og årets julebord i Svolvær...

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.adwice.no/

Flere aktuelt saker

I vår og sommer kunne bedrifter med stort omsetningsfall som skyldtes koronapandemien, søke om kompensasjon til dekning av faste uunngåelige kostnader...
Kompensasjonsordning 2 – for foretak med stort omsetningsfall I den nye kompensasjonsordninger skal bekreftelse fra regnskapsfører eller revisor lever...
Reiselivsnæringen er hardt rammet av koronapandemien som har medført reiserestriksjoner, strenge smitteverntiltak med tilhørende bortfall av kunder og...