Til kunder og samarbeidspartnere

Daglig leder Bjørn Christoffersen ved Adwice Svolvær går over til en stilling som seniorrådgiver i selskapet.

Les mer

Adwice inviterer til kurssamling i november

Adwice arrangerer kurs i samarbeid med Regnskap Norge og Visma Academy. Ønsker du faglig påfyll eller trenger oppdateringstimer innen regnskap / revisjon er du hjertelig velkommen til å delta på kurs.

Les mer

Lederskifte ved Adwice Vest-Lofoten

Wenche Solgren (53) tar over som daglig leder for Adwice sin virksomhet i Vest-Lofoten, Ståle Fredriksen vier all sin tid til rådgivning og kundeoppfølging. – Helt udramatisk, mer som en formell endring av roller å regne, sier avtroppende Adwice-sjef i Vest-Lofoten, Ståle Fredriksen.

Les mer

Skatteendringer for 2018

I løpet av fem år har skatt på alminnelig inntekt blitt redusert fra 28 prosent til den nye skattesatsen som blir gjeldende for 2018 på 23 prosent. Dette merkes best hos aksjeselskapene.

Les mer

Delvis skattlegging av diett fra 2018

I 2018 blir 150 kroner av diettgodtgjørelse skattepliktig.

Les mer

Privat bruk av yrkesbil - elektronisk kjørebok eller sjablongmetode?

I fjor fikk vi langt enklere og relativt gunstige skattemodeller for arbeidstakere som kan bruke arbeidsgivers yrkesbiler til private formål.

Les mer

Små foretak unntas fra plikten til å utarbeide årsberetning

Regnskapsloven forenkles fra 2018 på enkelte områder. Endringen som omfatter flest regnskapspliktige handler om å unnta små foretak fra plikten til å utarbeide årsberetning.

Les mer

Fra 2018 blir det pliktig å melde elektronisk adresse til enhetsregisteret

Den nye plikten gjelder både nye og gamle virksomheter. Hovedformålet med denne nye plikten er at offentlige myndigheter skal kunne kommunisere elektronisk med virksomhetene.

Les mer

Hele landet omfattes av digital sykemelding fra 15. januar

Endringen innebærer at alle arbeidsgivere fra 15. januar må være beredt til å motta sykmeldinger og sykepengesøknader i Altinn.

Les mer

Sjekkliste for alle virksomheter

​Om rapporteringsfristene ikke overholdes vil det etter kort tid kunne påløpe betydelige tvangsmulkter fra myndighetene. Adwice gir deg her en sjekkliste for hva du må huske på for å unngå dette.

Les mer

Vi fortsetter med Adwice-kurs i år i Svolvær og på Leknes

29. november, 5., 7. og 8. desember arrangerer Adwice kurs i samarbeid med Regnskap Norge og Visma Academy. Trenger du oppdateringstimer innen regnskap / revisjon eller ønsker faglig påfyll er du hjertelig velkommen til å delta på kurs.

Les mer

Bringer kompetanse og erfaring hjem til Lofoten

Fire lofotinger så muligheten til å flytte hjem, da Adwice lyste ut flere stillinger. Dermed tilføres Adwice-teamene i Svolvær og på Leknes verdifull kompetanse. De fire nytilsatte tar med seg nærmere 50 års erfaring fra utdannelse og arbeidsliv i inn- og utland idet de kommer hjem til Lofoten for å begynne i Adwice.  Adwice jakter fremti...
Les mer

Kassen er koblet direkte til regnskapet i skyen

Bakeriutsalgene til Kringla selger ferske bakervarer over disk i Lofoten. Takket være kassasystemet, som er direkteintegrert med regnskapet i skyen, er regnskapstallene like ferske som baksten. Innen 1. januar 2019 må alle kassaapparatene som er i bruk i Norge, oppfylle nye, strengere lovkrav. 

Les mer

Nåtidens tall er fremtidens muligheter

Tenk deg en hverdag hvor du bruker mindre tid og ressurser, og likevel opplever mer oversikt og kontroll. Det er DET vi i Adwice kaller en enklere hverdag! 

Les mer

Adwice trenger enda flere medarbeidere!

Er du økonom, revisor, jurist eller autorisert regnskapsfører og på jakt etter den neste muligheten? Da kan det være deg vi søker til ei av våre fem nye stillinger. Adwice jakter fremtidens muligheter. Vår neste mulighet kan være deg. Din neste mulighet kan være Adwice. 

Les mer

Skatteetaten har innført tvangsmulkt ved for sen levering

Skatteetaten skrur bøtene i været for næringsdrivende som oversitter frister eller gjør feil. Bøtene ilegges uavhengig av størrelsen på beløp som skulle vært innrapportert. 

Les mer

Fra partner i Oslo til rådgiver på Leknes

1. november starter Gry Langhelle som rådgiver og teamleder ved Adwice-kontoret på Leknes. Med seg i bagasjen har hun lang erfaring fra regnskapsbransjen i Oslo, ikke minst fra tiden som partner i Procurator. 

Les mer

I skyene med skybasert regnskap

Gründer og bedriftsleder Bjørn Ronny Hansen i Lofoten er i skyene. Med sitt nye, skybaserte regnskapssystem opplever han at de tingene han før brukte fem verdifulle helgetimer på, nå gjøres unna på halvtimen – gjerne i pauser innimellom arbeidsoppdragene. 

Les mer

«Tellbakestrømmar» til Adwice Vesterålen

Etter fire år på Østlandet, er Marianne Hansen (48) på plass som den fjerde i Adwice-teamet i Vesterålen. – En skikkelig «tellbakestrømmar», sier daglig leder Arnfinn Glad. 

Les mer

I år kan du kombinere faglig påfyll og julebord

24. og 25. november er det duket for nye Adwice-kurs i samarbeid med Regnskap Norge og Visma Academy. Ønsker du å utvide det faglige påfyllet med en sosial opplevelse, kan kursene kombineres med julebord i Svolvær fredag eller lørdag. 

Les mer
  • For oss er det betryggende å vite at en så viktig samarbeidspartner gjør strategiske valg som kan være med på å bringe også oss videre.
    Frode Hov Daglig leder - Lofoten Links AS
  • Hos Adwice kan vi alltid stole på at jobben blir gjort av kvalifiserte ansatte. Vi har alltid fått personlig og god oppfølgning, og føler virkelig at vi blir godt ivaretatt.
    Rita Iren Nordheim Daglig leder - Zicco AS og Lupin AS
  • Adwice gjør alt som har med regnskap og lønn fra A til Å. Vi får månedsrapporter slik at vi har oversikt, og er veldig fornøyd med jobben som gjøres.
    Kato Berg Daglig leder - GeoLofoten AS
  • 1