Åpen dag hos Adwice Vesterålen

Åpen dag hos Adwice Vesterålen

Adwice er nå etablert på Sortland i Vesterålen, og i den forbindelse er alle hjertelig velkommen til åpen dag hos oss i Kjøpmannsgata 6, 7. april kl. 10.00-14.00.

Vi tilbyr enkel servering, og presentasjon av Adwice (3 sesjoner a’ 20-30 min – kl. 10.00 / 11.30 / 13.00). Alle som kommer innom oss den dagen er med i trekningen av to gavekort med weekendopphold for to personer på Thon Hotel Lofoten.

Adwice er en betydelig aktør innen regnskap og rådgivning med 52 rådgivere og konsulenter og en omsetning på ca. 40 millioner kroner. Fra våre kontorer i Lofoten og Vesterålen, vil vi i tillegg til å levere tjenester til det lokale næringslivet, også tilknytte oss allianser, markedsandeler og posisjoner utenfor regionen. Dette er viktig og nødvendig for å kunne ivareta er godt tjenestetilbud lokalt og ivareta kompetansearbeidsplasser i distriktene.

Vi har også en klar ambisjon om å utvide bredden i vårt tjenestetilbud. I tillegg til regnskapstjenester og økonomirådgivning har vi en klar ambisjon om å kunne tilby tjenester innen strategiarbeid, styrearbeid, organisasjonsutvikling og IKT-rådgivning. Juridiske tjenester kan også bli aktuelle, enten levert direkte fra oss, eller gjennom alliansepartnere.

Vi ser fram til å komme oss i gang med full aktivitet i Vesterålen, og ønsker alle velkommen inn for en uforpliktende prat. 

Fint om du gir oss beskjed om du ønsker å komme innom på;
Telefon 97 50 80 02 eller e-post: vesteralen@adwice.no

50 kunder på 12 uker – må ha flere ansatte
Arnfinn Glad blir daglig leder i Adwice Vesterålen

Karriere hos Adwice

Adwice - En enklere hverdag

  • For oss er det betryggende å vite at en så viktig samarbeidspartner gjør strategiske valg som kan være med på å bringe også oss videre.
    Frode Hov Daglig leder - Lofoten Links AS
  • Hos Adwice kan vi alltid stole på at jobben blir gjort av kvalifiserte ansatte. Vi har alltid fått personlig og god oppfølgning, og føler virkelig at vi blir godt ivaretatt.
    Rita Iren Nordheim Daglig leder - Zicco AS og Lupin AS
  • Adwice gjør alt som har med regnskap og lønn fra A til Å. Vi får månedsrapporter slik at vi har oversikt, og er veldig fornøyd med jobben som gjøres.
    Kato Berg Daglig leder - GeoLofoten AS
  • 1