Leder for Fag og Kvalitet er nå på plass.

Leder for Fag og Kvalitet er nå på plass.

Hilde Taraldsen er ansatt som Leder for Fag og Kvalitet i Adwice, og vil starte i jobben 1. oktober. Dette er en meget sentral stilling i Adwice-konsernet og vi er svært glade for å få Hilde med på laget, sier adm.dir i Adwice, Johan-Thomas Hegdahl. 

Dette innebærer at Hilde får et overordnet ansvar for faglig utvikling, kvalitetssikring og prosessorganisering av tjenesteleveranser fra alle selskaper i Adwice. 

Hun er utdannet ved Høgskolen i Harstad og har jobbet innen revisjon fram til 2007. Etter 16 år med revisjon gikk ferden videre innen regnskap til stillingen som regnskapssjef og senere økonomisjef i Nordic Last og Buss AS. 

I tillegg til å være registrert revisor er hun også autorisert regnskapsfører.

Hvorfor velger du nå Adwice? 

Først av alt må jeg si at det har vært en veldig flott tid i Nordic Last og Buss AS. Det har gitt meg mange spennende utfordringer og opplevelser sammen med flotte kollegaer. 

Etter 9 år i Nordic Last og Buss AS har jeg lyst til å prøve noe nytt. Jeg har fulgt med etableringen og utviklingen av Adwice. Det gir rett og slett motivasjon å jobbe i en bedrift der fokuset er å hjelpe kundene til å få en ny og enklere hverdag gjennom skybasert regnskap og jordnære råd. – da føler jeg at Adwice sin visjon «mot nye høyder» gir mening 

Jeg blir litt fasinert av Adwice. De er spesielt opptatt av å tenke på hvordan framtiden i regnskapsbransjen blir, de setter høye mål og det inspirerer meg, sier Hilde

«Tellbakestrømmar» til Adwice Vesterålen
50 kunder på 12 uker – må ha flere ansatte

Karriere hos Adwice

Adwice - En enklere hverdag

  • For oss er det betryggende å vite at en så viktig samarbeidspartner gjør strategiske valg som kan være med på å bringe også oss videre.
    Frode Hov Daglig leder - Lofoten Links AS
  • Hos Adwice kan vi alltid stole på at jobben blir gjort av kvalifiserte ansatte. Vi har alltid fått personlig og god oppfølgning, og føler virkelig at vi blir godt ivaretatt.
    Rita Iren Nordheim Daglig leder - Zicco AS og Lupin AS
  • Adwice gjør alt som har med regnskap og lønn fra A til Å. Vi får månedsrapporter slik at vi har oversikt, og er veldig fornøyd med jobben som gjøres.
    Kato Berg Daglig leder - GeoLofoten AS
  • 1