Featured 

Til kunder og samarbeidspartnere

BjornChristoffersen

Daglig leder Bjørn Christoffersen ved Adwice Svolvær går over til en stilling som seniorrådgiver i selskapet.

Bjørn informerte styret for en tid tilbake om at han ønsker å bruke mer av sin tid og kompetanse på kunderettet virksomhet.

Å utnytte ny teknologi og styrke rådgiverkompetansen er viktige elementer i omstillingsarbeidet som Adwice gjør for å møte framtidas muligheter. Det er viktig for Adwice å ha rådgivere med bred fagkompetanse og lang erfaring fra næringslivet.

Vi opplever økt etterspørsel etter rådgivningstjenester.

At Bjørn ønsker å vie hele sin tid til operativt kundearbeid, gir oss en mulighet til rask økning av kapasiteten på rådgivningssiden. For å utnytte dette har vi etablert en midlertidig ledelse ved Svolvær-kontoret. Bjørn styrker rådgivningsteamet fra og med 1. oktober og fortsetter som partner i Adwice.

Inntil ny daglig leder er på plass, vil adm.dir. og partner i Adwice-kjeden, Johan-Thomas Hegdahl og partner Per Arne Stemland dele på lederfunksjonen ved Svolvær-kontoret.

 • Johan-Thomas Hegdahl er midlertidig daglig leder.
 • Per Arne Stemland er midlertidig faglig leder.

Sammen med teamlederne Hilde Taraldsen og Hilde Sollie vil Johan-Thomas og Per Arne utgjøre ledergruppen ved Adwice Svolvær.

Foruten Svolvær har Adwice kontor på følgende steder i Lofoten og Vesterålen:

 • Sørvågen
 • Ramberg
 • Leknes
 • Sortland

Prosessen med å rekruttere ny daglig leder til Adwice Svolvær er i gang/starter umiddelbart. Vi tar gjerne imot tips og innspill om du skulle kjenne til gode kandidater.

Henvendelser til Adwice Svolvær:

Kundehenvendelser vedr. løpende tjenesteleveranse gjøres som vanlig direkte til din kunde-/ oppdragsansvarlig.

Ønsker du mer informasjon eller har andre henvendelser til ledelsen i selskapet gjøres dette til Johan-Thomas Hegdahl: jth@adwice.no. 76 06 61 80 eller mobil 992 51 458.

Nyhetsbrev desember 2018
Adwice inviterer til kurssamling i november

Karriere hos Adwice

Adwice - En enklere hverdag

 • For oss er det betryggende å vite at en så viktig samarbeidspartner gjør strategiske valg som kan være med på å bringe også oss videre.
  Frode Hov Daglig leder - Lofoten Links AS
 • Hos Adwice kan vi alltid stole på at jobben blir gjort av kvalifiserte ansatte. Vi har alltid fått personlig og god oppfølgning, og føler virkelig at vi blir godt ivaretatt.
  Rita Iren Nordheim Daglig leder - Zicco AS og Lupin AS
 • Adwice gjør alt som har med regnskap og lønn fra A til Å. Vi får månedsrapporter slik at vi har oversikt, og er veldig fornøyd med jobben som gjøres.
  Kato Berg Daglig leder - GeoLofoten AS
 • 1