Nåtidens tall er fremtidens muligheter

Nåtidens tall er fremtidens muligheter

Tenk deg en hverdag hvor du bruker mindre tid og ressurser, og likevel opplever mer oversikt og kontroll. Det er DET vi i Adwice kaller en enklere hverdag! 


Vi vet at våre kunder først og fremst vil bruke tiden på å drifte og utvikle sin egen virksomhet. Ved hjelp av moderne, skybaserte systemer og jordnære råd fra kompetente medarbeidere, kan Adwice tilby skreddersydde løsninger som frigjør tid og sparer kundene for penger.

Bjørn Ronny Hansen ved Lofoten Utleie og Hydraulikk ble Adwice-kunde med skybasert regnskap fra PowerOffice. Tidligere brukte han helgene for å bli a jour. Med sitt nye, skybaserte regnskapssystem, bruker Hanssen en halvtime på det han før, etter eget anslag, brukte minst fem helgetimer på. 

For bedriftseieren og –lederen i Vestvågøy slutter ikke fordelene med mer frigjort tid. Dialogen mellom han og regnskapskonsulenten på Adwice-kontoret på Leknes går gjennom appen på telefon, og gir en fleksibilitet innimellom arbeidsoppdrag og farting som han bare kunne drømme om tidligere. De fleste inngående fakturaer går rett inn i systemet for godkjenning, og alt av bilag lagres elektronisk.

Også bakeriet Kringla i Svolvær opplever en enklere hverdag med de nye, moderne systemene som Adwice leverer. De har kuttet ei administrativ deltidsstilling, i tillegg til at driftssjefen opplever å ha frigjort tid til videreutvikling av virksomhet:

– Tirsdagene gikk stort sett til gjennomgang og bearbeiding av rapporter opp mot regnskap, forteller Kenneth Østingsen på Kringla.

Det er ett år siden håndverksbakeriet på Torget i Svolvær tok i bruk sitt nye kassasystem; direkte integrert med det skybaserte regnskapssystemet.

– I arbeidet med å drifte og utvikle Kringla videre, har jeg frigjort tid som før ble brukt på å jobbe med «gamle», historiske tall, til å fokusere på utvikling og framtidige muligheter, sier Østingsen.

To konkrete historier som gir innhold til begrepet «enklere hverdag».

Vil du bruke mindre tid og penger på administrative oppgaver, og samtidig oppleve mer oversikt og kontroll?

Da fyller du ut skjemaet under, så tar Adwice direkte kontakt med deg for å gå gjennom din virksomhet og vurdere dine behov. Ved å fokusere på at nåtidens tall er fremtidens muligheter, gir vi våre kunder en enklere hverdag.

Adwice skaper vi verdi for deg og din virksomhet.

Kontakt oss

La oss ta en prat om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift. Fyll ut skjema, så tar vi kontakt med deg.

Skriv ditt navn her

Invalid Input

Feil input

Skriv din epost adresse her

Please let us know your message.

Invalid Input


Kassen er koblet direkte til regnskapet i skyen
Adwice trenger enda flere medarbeidere!