Skybasert regnskap og fakturering

Vi i Adwice kan levere ulike skybaserte regnskapsløsninger som gir deg en enklere og mer oversiktlig hverdag. Systemene er intuitive med brukervennlig design, som gjør det enkelt og navigere å få oversikt over egne regnskapstall.

Du enkelt holde deg oppdatert på den daglige driften ved hjelp av et oversiktlig dashboard med interaktive og dynamiske grafer i sanntid. Rapportene er interaktive og kan spores ned til for eksempel transaksjoner, avdeling og prosjekt.

Systemet tilbyr en papirløs bilagsflyt, med elektronisk fakturatolkning, godkjenning og betaling av leverandørfaktura.

 

Lønnsmodul

I regnskapet har du alltid lønnssystemet like tilgjengelig som de andre tallene dine. Det er sømløst integrert med Timeregistrering og Reiseregning. Utbetaling og postering av lønn, samt innsending av A-melding skjer automatisk ved godkjenning av lønn.

APP:

Ta bilde av utleggskvitteringen og kast den. Utleggskravet sendes inn til regnskapet, og utbetales direkte derfra. Appen brukes for godkjenning og betaling av faktura, registrering av timer og for å sende inn utlegg og reiseregninger.

 

Tilbud, ordre og faktura

Tilbud og fakturering gjøres raskt og enkelt i våre skybaserte regnskap. Har du laget et tilbud til kunden, kan du ved et klikk gjøre dette om til faktura som kan sendes via post, e-post eller EHF. Det er også mulighet for repeterende faktura, samt å sende til ulike kundegrupper.

Innbetalinger hentes daglig fra banken og bokføres automatisk i regnskapet, slik at din kundereskontro alltid er ajour.